Bitcoins minen vermag schattig nog te ie vitaal

Van zelfstandig scheppen totdat den bitcoinmijn

Bitcoins zijn nog steeds behoorlijk populair. Ie virtuele betaalmiddel wordt steeds zeldzamer plus wint ermee aan waarde. Zoals den huidige verwachting zullen er ter totaal 21 miljoen bitcoins wordt vervaardigd.

Bitcoins zijn nog steeds behoorlijk populair. Ie virtuele betaalmiddel wordt steeds zeldzamer plus wint ermee aan waarde. Zoals den huidige verwachting zullen er te totaal 21 miljoen bitcoins wordt vervaardigd.

Porties

Nu bemachtigt dudes vooral bitcoins voort zij te kopen of te verkopen. Ie graven van bitcoins op kleine schelp is tegenwoordig moeilijk. Enig alhoewel den volwassene hoeveelheid stroom diegene nodig is voordat ie ontsleutelen van bitcoins, maakt ie voordat den enkeling onaantrekkelijk.

Bitcoins graven

Waarna den bitcoin netwerken op den markt kwam wasgoed ie mogelijk wegens dit zelf te opgraven, ofwel ‘minen’. Alles watten jouw nodig had wasgoed eentje stevige pc met eentje goede grafische kaartje plusteken vaststellen hard- plus software. Via eentje peer-to-peer netwerk ging ie minen werkelijk vanzelf plusteken wasgoed ie ter verhouding simpel wegens watten bitcoins binnenshuis te halen.

Iedere bitcoin bestaat uit ene bepaald numero dat aan vastgestelde cryptografische regels voldoet. Dit numero moeten wordt berekend vanwege één of meerdere computers. Den vlugheid van den calculatie wordt uitgeknepen te “megahashes vanaf tel” (Mhash/s).

Bitcoins losbreken

Elke bitcoin is gevormd uit eentje datablock, watten weer bestaat uit (ene stukje van) van alle netwerktransacties. Eentje block heeft daarnaast steevast ene connectie met ie vorige plus inhouden eentje wiskundige code. Dit code vermag onderbrak ene laptop met den juiste apparatuur plusteken software wordt gekraakt. Den uitkomst bestaat uit ene nummer (den vraag van den ‘som’). Samen met den andere cijfers vormt diegene den tool totdat ene bepaald tal bitcoins, onderschikkend van ie uur, den moeilijkheidsgraad van den ‘som’ plusteken nog eentje tal factoren.

Mining-pools

Op gegeven uur hielden zoveel mensen zichzelf bezig met ie minen van bitcoins, dat ie steeds moeilijker worden dit te decoderen. Den sequenties plusteken den codes werden steeds complexer plus dit had totdat gevolg dat ene stand alone rekentuig ie noch schattig meer aan kon. Zowel den hoeveelheid stroom diegene dit processen vroegen worden op greneboom vlucht te veel. Eentje zelfstandig betaalde uiteindelijk meer aan energie, dan den bitcoins opbrachten.

Den soelaas vonden den delvers te ‘miningpools’. Voort meerdere computers met omvangrijke aantallen videokaarten te samenkoppelen worden meer rekenkracht opgeleverd. Zowel kon den energievraag op dit methode wordt verdeeld. Maar zowel dit samenwerkingsverband worden afgedankt plus dudes moest overstappen zoals ie opgraven op nog grotere schelp. Zo ontstond den bitcoinmijn.

Bitcoinmijn

Ie graven van bitcoins vraagt tegenwoordig veel kapitaal. Namelijk, voordat ie oplossen van den sequenties zijn talloze computers met den juiste software plus aanverwante zaken nodig. Voorts willen den serverruimtes, waar den computers staan, terdege koel plus geventileerd wordt. Zowel is ie van vitaal bij dat den computers, waarmee den bitcoins wordt gevonden, inderdaad beveiligd zijn tegen cyber-aanvallen.

Wegens dit alles te kunnen faciliteren, zijn er op verschillende plekken ter den wereld zogeheten bitcoinmijnen opgericht. Den locaties wordt vaak vertrouwelijk gehouden wegens ongewenste gas te weren. Den mijnen zijn veelal uit enorme hallen vol supercomputers. Dit computers zijn zo ontworpen dat zij maar één doelwit hebben, zo snel plusteken zoveel mogelijk bitcoin-codes kritiseren.

Energievraag

Ie minen van bitcoins kost veel stroom. Zo heeft den firma ‘Not Only Dev’ berekend dat sinds ie voortkomen van den eerste bitcoin (vrijwel Five schooljaar geleden) er 150.000 megawattuur aan stroom is verteerd wegens alle bitcoins totdat nu toe te graven. Dat is toereikend wegens den Eiffeltoren Two,Five eeuw te kunnen verlichten.

Nu zijn den meningen overheen ie stroomverbruik verdeeld, maar iedereen met kennis van bitcoins minen beaamt dat ie energieverbruik hooggelegen is. Volgens eentje andere inspiratiebron kost ie ‘jaarlijkse waarschijnlijk minder dan ene kleine waterkrachtcentrale oplevert, maar zeker meer dan ie energiegebruik van 600 Amerikaanse huishoudens’. Linksom of rechtsom, ie kost meer stroom dan ene zelfstandig vermag plus wil opleveren.

Duurzame bronnen

Wegens zo goedkoop mogelijk bitcoins te bemachtigen, wordt er doorheen den oprichters van den mijnen gezocht zoals energiebronnen, diegene veel stroom schuiven tegen zo verachtelijk mogelijke kosten. Dat blijken vooral duurzame energiebronnen te zijn. Zo is er te IJsland eentje bitcoinmijn, diegene vrijwel volledig draait op geothermische energie.

Ter China plusteken den Verenigde Staten zijn veel mijnen diegene werken op hernieuwbare stroom, bijvoorbeeld waterkracht plus zonne-energie. Waar boys vantevoren verschrikt wasgoed dat ie opgraven van ie virtuele strafbaar milieuvervuilend zullen zijn, lijkt ie nu vroeger honingbij te dragen aan den verdere ontwikkeling van duurzame energie.

Uiteindelijk zou diegene met den meeste rekenkracht plusteken den laagste energiekosten den laatste bitcoin graven. Dat is echter ene code diegene nog gekraakt moeten wordt.

Porties

Lees meer overheen

Senior bovenin ▾, Reacties

Ie is voordat ie voortbestaan van Bitcoin totaal noch vitaal welke waarde er aan hangt.

Bitcoin is namelijk zo ontworpen dat er vanaf uur 6 studeren gevonden wordt, iedere Ten minuten ééntje.

Gaat dat sneller omdat meer mensen minen, dan gaat den moeilijkheidsgraad (difficulty( van ie minen opwaarts waardoor ie veel gevonden hakblokken vanaf uur weer netjes op 6 uitkomt.

Gaat dat vertraagd omdat minder mensen minen, dan gaat den moeilijkheidsgraad omlaag waardoor ie tal gevonden hakblokken zowel weer netjes op 6 vanaf uur uitkomt.

Den laatste Five klas hebben wij uitsluitend maar stijgingen waargenomen van diegene difficulty maar mits er wegens ene lage prijs mensen stoppen honingbij ie minen, zou ie netwerk vasstellen dat ie beoogde tal noch gehaald wordt plus schenkkan jou te theorie zelfs terugzakken zoals difficulty “1” waardoor ie weer interessant wordt wegens te gaan minen plus jouw jou oude overgeschreven ASIC (of PC met videokaart) weer van zolder schenkkan halen.

Ie zullen dus immermeer mensen blijven straktrekken, den waarde is noch interessant.

Den techniek, Bitcoin plusteken den Blockchain, is er plusteken gaat noch meer weg. Ie zullen zichzelf technisch louter maar voorts uitbouwen plusteken meer functionaliteit uitbouwen.

Verder: ondanks dat volgens velen den “Bitcoin bubble” voorbij is, stijgt ie veel transacties op ie Bitcoin netwerk onverminderd. Ie wordt dus iedere maand meer tweedehands dan den maand ervoor.

ondanks dat volgens velen den “Bitcoin bubble” voorbij is, stijgt ie tal transacties op ie Bitcoin netwerk onverminderd

Ik vermoeden dat dat vooral te maken heeft met zaken indien toegenome bestedingen op darknets, gewoonte honingbij criminaliteit of zwart poen witwassen.

Zelfs reeds zullen dat zo zijn, dan nog blijft ie waarheid dat ie tal transacties toeneemt.

Alle transacties te Bitcoin zijn verder voordat onvergankelijk vastgelegd ter den Blockchain (ie transactielogboek van Bitcoin) plusteken daarom steevast terug te volgen.

Met eentje legale Bitcoin-exchange mits Bistamp, BitFinex, Kritiseren, Coinbase of Bitonic ga jouw ie noch redden wegens jou strafbaar wit te wassen.

Jij zullen dus jouw zullen ofschoon met illegale exchanges of “laundries” aan den spoed willen wegens strafbaar wit te wassen plus diegene hebben voorts noch veel te maken met Bitcoin maar meer met criminaliteit. Ie is dan zowel meer eentje verplaatsing van activiteiten dan dat er watten televisiejournaal onder den zon is.

Watten dat betreft vermag jij witwassen huis ter contant poen exporteren, dat veel moeilijker is terug te volgen.

Zie vooral veel jaloezie , maar mits jij Two weken geleden 200 euro had ingelegd wasgoed jouw nu op 220+ uit gekomen zuiver onderbrak den daling van den euro , voort t honingbij verklappen!

dat is den sterkte van bitcoin , ie bankgebouw systeem is keduuk plus ie is noch of den euro valt maar waneer.

[Listig] bitcoins is eentje blihvertje omdat den voordelen talloos zijn.

den gulden worden zowel schrede zoals 100 schooljaar vertrouwt , den bitcoin is stap eentje Five klas oud dus vind ie hem geweldig tenuitvoerleggen!

Watten veel btc believers geloven is dat er ene maximaal veel btc is. Velen vergeten helaas dat dit noch aan ie cipher ligt, maar aan den restrictie diegene den verzamelings leer er aan oplegd.

– gewoonte ie Nederlands met ie ceasar cipher, dan zijn er 25 mogelijkheden voordat versleuteling.

– gewoonte idem ceasar cipher met modern mandarijn. Plusteken jouw hebt zo’n 12.000 mogelijkheden.

Tegenstelling simpel verwoord: ie algoritme heeft geen maximum mits restrictie. Den restrictie wordt bepaalt ingevolge den verzameling dat tweedehands word.

Plus stel ie maximum ligt onvervalst vast. Dan betekent dit louter maar dat den influence van externe noch vastliggende variabelen louter maar groter is. Btc is ermee afhankelijker van externe factoren plus daardoor minder stabiel dan conventionele valuta (tegenstelling grotere fluctuaties waar btc geen stemkracht op heeft).

Hier is geen touw aan vast te strikken, combinatie van wartaal met Google translate?

Ie energieverbruik is één van den uitgangspunten dat Bitcoin waarschijnlijk te populariteit zou valleien. Overheen enkele tijdstip zou den beloning te ene block zowel alreeds minder wordt. Ie zou minder winstgevend wordt plus veel meer gecentraliseerd. Proof-of-work schenkkan daarom geen stand liefhebben (den trant van Bitcoin-minen). Crypto Two.0 zou voornamelijk Proof-of-Stake wordt, ie is veiliger plusteken tweedehands maar eentje fractie van den energie van bijv. bitcoin. Nxt is ene smaakvol voorbeeld van cryptocurrency Two.0. Jou schenkkan zelfs ‘minen’ met ene raspberry pi! Super light! [Verbinding] is hun webpagina.

Dit vertelsel heeft eentje korte uitleg nodig van watten ene ASIC is. ASICs zijn den “computers” diegene vandaag den dag tweedehands wegens bitcoins te minen. Dit zijn chips diegene specifiek geproduceerd zijn voordat bitcoin minen. Omdat zij zo specifiek zijn kunnen zij niets verschillend maar kunnen zij datgene watten zij kunnen vele malen sneller dan generieke chips zoals ene grafische kaartje of processor van eentje rekentuig.

Plusteken zo ziet ie dagelijks leven ter ene Chinese bitcoinmijn er uit (korte Motherboard/Vice reportage).

Zucht. Den schrijver weet nog steeds ie verschil tussen stroom plus electricitijd noch.

Ook wordt Bitcons noch schaars, ie zijn zowat 21 miljoen stuks.

Daarenboven wordt Bitcons noch schaars, ie zijn haastigheid 21 miljoen stuks.

Klopt zij wordt noch schaars, zij zijn ofschoon schaars. Populatie China te 2011: 1.336.718.015 personen.

Even rekenen btc 21.000.000 / 1.336.718.015 = 0,016 btc. vanaf Spleetoog.

Guys gaat er vanuit dat den wereldbevolking elke 50 schooljaar verdubbeld. Bitcoin is reeds schaars, plus gaat ondanks den versteviging van ie veel munten nog schaarser wordt.

Ie is maar den vraag of zij schaarser wordt.

Mits den bitcoinbubbel inzakt dan zijn zij noch meer schaars.

Indien den bitcoinbubbel inzakt dan zijn zij noch meer schaars

Juist. Maar voorgaande maakt zowel nu gelijksoortig ie probleem van BTC (vaste hoeveelheid) verhelderend.

Ie is niets eerlijker dan ie huidige poen, want den gewone man is nu ofschoon noch meer ter staat wegens zelf BTC te minen. Den grootste hoeveelheid zullen dus terecht komen diegene hoen den intresse hebben te btc plus ie poen ervoor overheen hebben wegens nog te minen.

Tussentijds is zowel alreeds welnu aangetoond dat contant immer nog anoniemer is dan btc.

Hoe langer btc bestaat hoe meer van den geroemde voordelen noch blijken te trillen.

Den grootste hoeveelheid van den Bitcoins is ofschoon gemined, zo’n 14 Miljoen van den ter totaal 21 Miljoen.

Minen vermag nog steeds prima thuis met ene ASIC. Dit ASIC’s zijn er vanaf omvang “USB stickje” totdat machines ter ruimte van ene flinke rekentuig plusteken te diverse prijsklassen.

Waar ie nu echter wegens gaat is dat ie minen op dit uur meer stroomkosten met zichzelf meebrengt dan ie oplevert.

Ie is dus voordat den consument goedkoper wegens 1 Bitcoin te kopen dan er één zelf te plukken.

Bitcoin is voorts noch enig ene “munt met ene vaststellen waarde”. Ie is zowel ene betaalmiddel indien eentje betaalsysteem dat wereldwijd werkt, onafhankelijk van instanties.

Den Bitcoin heeft indien poot den “Blockchain”, ene digitaal gesigneerde winkelketen van hakblokken met transacties. Dit blockchain vermag voordat meer goedje tweedehands wordt dan betalingen eenzaam. Kijk maar ooit zoals ontwikkelingen indien “Factom”, waarbij jouw Notarisdiensten vermag verbinden aan den blockchain zonder tussenkomst van ene notaris. Zowel patent- plus copyrightrecht schenkkan jou hier aan verbinden.

Den toekomst van Bitcoin is meer dan watten jij nu ziet.

Den Blockchain waar Bitcoin op gebasseerd is, is watten TCP/IP betekende voordat ie Internet zoals wij ie nu kennis.

Dat vermogende mensen veel Bitcoins hebben is voorts noch verbazingwekkend, ie is televisiekanaal strafbaar.

Den toekomst van Bitcoin is meer dan watten jou nu ziet.

Bitcoin toestemmen van mij meteen wijken: veel te veel nadelen diegene noch kunnen wordt opgelost (ingebakken deflatie, geen fractional banking, onmogelijkheid totdat oormerken, volstrekte onduidelijkheid van den motieven van omvangrijke toneelspelers indien ghash.io of wallets met vele tienduizenden BTC, bewezen potentie van ie ontwikkeling van eentje 51%-partij, . ) of allerlei instanties noodzakelijk maken diegene noch van gewone zandplaten te onderscheiden zijn. Ook zullen anarchistische elementen zulke instanties nooit op ie netwerk willen binnenhalen. Dus blijft ie ene marginaal ruilsysteempje dat vooral ter den verbeelding van den gebruikers Intact Hevig Vitaal Gaat Wordt.

Ie blockchain-principe is daarentegen levensvatbaar plus voordat veel doeleinden toepasbaar. Ik verwachten ginds veel meer van, fair verwoord: jouw noemde er alreeds eentje twee. Dan ontvang jouw spullen mits Ethereum.

Deflatie (ie meer waard wordt van jou poen) wordt eeuwig mits ene riskant spookbeeld neergezet. Weliswaar heeft den brandstofprijsdaling plus goedkoper wordende computers den consument er noch van weerhouden wegens te tanken of wegens ene nieuwe PC te kopen. Uitsluitend den overheid wil graag inflatie wegens hun immermeer groeiende staatsschuld goedkoop te liefhebben. Dat lukt enkel mits jouw den onderdaan vreesachtig maakt met ie “deflatie spook”.

Fractional banking is zowel geen zegen, handelsbanken ontlenen hierdoor meer uit dan er is, ene bankrun vermag problemen schuiven omdat ie poen er noch is plus eentje omvallende bankgebouw schenkkan ie vertrouwen zover toestaan instorten dat ie “fractional banking” systeem instort.

Verder is er niets dat jouw ter den weg staat wegens fractional banking te gewoontes met Bitcoin. Indien jij mits Bitcoinbank maar den tweede aan Bitcoins hebt diegene jij klanten hebben gestort, hoeft dat geen probleem te zijn zolang noch iedereen alles tegelijk wil opvangen of uitlenen. Dat is erbij gewoon poen totaal noch verschillend.

Watten betreft oormerken: precies Bitcoin leent zichzelf hier prima toe. Jouw schenkkan eenvoudig ene verachtelijk overheen den blockchain heen leggen, denken tijdens diegene liggen aan bijvoorbeeld den ontwikkeling van “Colored Coins” of “Factom”.

Voorts heb jou ie overheen den “volstrekte onduidelijkheid van den motieven van volwassene toneelspelers of wallets met vele tienduizenden BTC”. Goh, ie is netwerken huwelijksinzegening poen. Mensen met veel poen plus macht duwen overal om, dat is gedurende Bitcoin helaas noch verschillend. Den mensen met volwassene wallets hebben echter welnu vertrouwen te Bitcoin, verschillend hadden zij ie gedurende den laatste dalingen welnu hoewel omgezet ter andere valuta. “Waterput your money where your mouth is” is watten dat betreft welnu eentje mooie passende uitspraak.

Eentje 51% uitval met ie oog op “dual spending” is zeker eentje bewezen potentie. Jij zou dan echter overheen veel Bitcoins willen voorschrijven, veel hashrate willen hebben (meer dan 50% van ie hele netwerk), kwade bedoelingen én na eczeem van den uitval totdat den vaststelling komen dat jou Bitcoins niets meer waard zijn. Ie is dus eentje hele dure zelfmoordaanval.

Bitcoinfanaten zullen ooit willen vatten dat deflatie geen abstractie is maar ene reëel financieel gegeven dat eentje opeenhoping menselijke kommer met zichzelf meebrengt. Den laatste 200 klas is er ene terugkerend raderblad van staten diegene den goudstandaard loslaten wegens oorlogen te financieren schattig wegens na den oorlog (onder druk van den rijken) terug te willen zoals den goudstandaard met iedere keer ene economische ramp totdat gevolg. Van den good deflation na den Amerikaanse Burgeroorlog totdat den uitgestrekte lagedrukgebied na den Eerste Wereldoorlog is ie iedere keer idem vertelsel plus iedere keer is den wereldeconomie ene stuk groter plusteken ermee zowel ie veel mensen dat erdoor verpaupert.

Daarheen stap jou met ie nabouwen van watten anarchokapitalistische ideologische prietpraat overheen den kwaden van den staat noch overheen.

Met mits klein verschil dat Bitcoin bedoeld is indien wereldwijd betaalsysteem plus betaalmiddel plus ie noch gaat plaatsvinden dat hele overheden ie mits standaardvaluta gaan gewoontes.

Inzichtelijk dat jij er eentje twee oorlogen bijhaalt omdat wij van den geschiedenis kunnen leren. Maar voorlopig is Bitcoin nog geen “goudstandaard”. Mocht jou denken dat dat ie geval wordt dan zullen ik er zeker ene twee acquireren ,)

Den overeenkomst met goud begrijp ik trouwens welnu.

Er is ene namelijk eentje vaste maximale hoeveelheid van 21 Miljoen Bitcoins diegene rond ie klas 2140 geheel ontgonnen zullen zijn. Dit maximum is vastgelegd ter den regels van den broncode van Bitcoin, waar elke Bitcoin client ter wereld op draait, van eenvoudige thuisgebruiker totdat volwassene exchange.

Bitcoins zijn gelukkig totdat op 8 cijfers achter den komma verdeelbaar. Bitcoin is daarom verdeelbaar totdat op Two.099.999.997.690.000 Satoshi (1 Satoshi is 0.00000001 Bitcoin plusteken voorts den miniemste Bitcoin maat).

Omdat ie gewoonte van Bitcoin geheel vrij is plusteken er ene vast tal van zijn wordt ie zowel tweedehands mits speculatiemiddel plus lijkt ie daardoor eveneens veel op goud of ene andere inlegkapitaal/commodity.

Er zijn werkelijk maar Two screenplay’s voordat Bitcoin weggelegd:

– ie wordt geen welslagen, overheen Five klas zijn er schattig nog watten liefhebbers mee bezig plusteken den waarde blijft watten rond den Ten Euro wiegen

– ie wordt eentje populaire of zelfs wereldwijd geaccepteerde valuta plus den waarde stijgt zoals ongekende hoogten

Waargenomen den ontwikkelingen met Coinbase (met ene vergunning ter 25 Amerikaanse staten), den recente voetlicht ter den Wall Street Journal, ie immermeer stijgende veel transacties vanaf dag, ie BIT Poised Traded Bitcoin Fund plus den mogelijkheden diegene op den Blockchain vacant zijn is ie zoals mijn idee nog lang noch voorbij voordat Bitcoin.

Plusteken ik schenkkan hardop zeggen “I waterput my money where my mouth is”.

Jou hoeft mij den nadelen van bitcoin noch uit te leggen te eentje verkooppraatje 🙂

Ie waarheid dat jouw stelt dat bitcoin “gelukkig totdat op 8 cijfers achter den komma verdeelbaar is” geven aan dat jouw ie probleem van deflatie noch begrijpt. Ie gaat er noch wegens te hoe kleine eenheden jou den munt verdelen moeten maar zuiver wegens ie waarheid dat er eentje voorbijgaand maximum veel (van 21 miljoen) munten uitgegeven wordt schenkkan .

Op ie ogenblik dat er te weinig bitcoins ter wandeling zijn terwijl schier alle bitcoins gemined kun jij noch verschillend dan den munt opdelen te kleinere eenheden waardoor vanzelf waardevermeerdering van den munt -en ermee deflatie- vormt.

Indien bitcoin zo’n waardesprong (revaluatie) moeten maken gaat natuurlijk niemand meer bitcoins uitgeven ter afwachting van den revaluatie, niemand gaat voordat zijn bitcoins Ten appels kopen mits hij weet dat hij er ochtend 20 appels voordat krijgt. Voort dat potten van bitcoins vormt er eentje nog groter tekort waardoor weer ene nieuwe revaluatie nodig is: overmorgen ontvang jouw dus 30 appels voordat jou bitcoin, waardoor jou zij zowel ochtend noch gaat uitgeven.

Dit verschijnsel noem jouw ene deflatiespiraal plus jou kunt hem uitsluitend doorbreking ingevolge snel meer strafbaar ter roulatie te brengen plus den munt te devalueren. Te bitcoin is dat technisch onmogelijk omdat er ene vast maximum aan zit hetgeen den munt op greneboom loop onhoudbaar maakt.

Jou gaat er klaarblijkelijk nog steeds vanuit dat Bitcoin ie hele girale systeem overheen werpt. Ik zie ie gewoon mits eentje prima, goedkoop plusteken razendsnel internationaal betaalsysteem waar ik tegelijkertijd zowel eentje pizza mee vermag permitteren thuisbezorgen via Thuisbezorgd.

Wegens voorts noch te te repetitie te vervallen, quote ik hier ene wetsartikel van BusinessInsider.com:

There’s a durable misconception out there that deflation will be a problem for Bitcoin, and that will prevent it from widespread use.

The argument (which, total disclosure I used to believe) basically goes like this: Because there’s a immobile amount of the coins, people will horde them on anticipation of rising prices, and this hording will prevent the actual spending of currency, and therefore Bitcoins can only be speculative instruments.

This argument stems from the onberispelijk argument that economists make about national fiat currencies, which is that when you’re te a period of deflation (characterized by falling prices and a rising currency) economic activity slows down, because you’ll have more buying power tomorrow than you did today, and so what’s the rush to spend?

But the argument does not work for Bitcoin.

Bitcoin is fundamentally a way to make transactions te a fiat currency. If you want to sell mij something for $850, I could pay you te metselspecie, credit card, via PayPal, bankgebouw wire, or possibly Bitcoin. How many Bitcoins this transaction requires (presently it would be right around one) is a function of fluctuating Bitcoin prices, but essentially wij’re carrying out a dollar-priced transaction and using the Bitcoin spil the payment system.

If the price of a Bitcoin were to surge 10-fold from here, it truly wouldn’t matter for the purposes of our transaction, because then I’d just pay you 0.1 Bitcoins. It’s still just a $850.

Now some are still worried that there will be Bitcoin hoarding since the supply will be immovable, but this isn’t indeed an kwestie. Suppose I own a loterijlot of Bitcoins because I believe the price will proceed to rise, should I be reluctant to make a Bitcoin-based purchase and part with some of my coins? Nah. If there’s a purchase that makes sense for mij to do te Bitcoin (such spil buy chips te an online gokhal) I’ll do that, and then just replenish my pile with the amount that I spent. No big overeenkomst. Ultimately, the price will clear somewhere. It’s very likely a safe bet that the majority of Bitcoin activity is presently speculative (people attempting to make money) and yet there’s no shortage for people who want to make an actual transaction. The market makes that not an kwestie.

Ultimately it indeed doesn’t matter how many coins there are. The relevant punt is not the amount of coins, but rather the total outstanding value of all the coins when priced ter another currency. With a current market cap of overheen $Ten billion, the Bitcoin ecosystem can absorb and pass through many more transactions than say Peercoin, which has a total outstanding value of coins of $118 million. This is the relevant number, not the amount of coins. And this number will be determined by total rente, the request for coins (spil a payment system) and by the number of people who want to hold them for speculative purposes.

There’s an irony. Bitcoin doesn’t have a deflation problem, because it’s a conduit for making normal currency transactions. That being said, may Bitcoin diehards do desire about it supplanting fiat currencies, and leaving central banks te its wake. If that were to toebijten and it became the currency (it won’t) then it would have a deflation problem. But that doesn’t need to toebijten for Bitcoin to be a success.

Nee ik ga er helemaal noch van uit dat bitcoin ie hele girale systeem omverwerpt. Ik slechter mij uitsluitend aan ie soort kortzichtige, van eentje zware anarchokapitalistische ideologische saus voorziene, kletspraat indien jou hierboven herpost, zoals dit hier:

Ultimately it indeed doesn’t matter how many coins there are. The relevant kwestie is not the amount of coins, but rather the total outstanding value of all the coins when priced ter another currency.

Dit is dus jij reinste absurde prietpraat want dit geldt netwerken zo wasgoed voordat iedere willekeurige valuta mits voordat bitcoin plusteken mits dit dus eentje geldig argument zullen zijn dat deflatie van bitcoin noch relevant is, dan zullen deflatie van enige andere munt zowel irrelevant zijn. Helaas toont den praktijk aan dat dit noch zo is (plusteken dat valt zowel te redeneren vanuit den economische theorie).

Ik maak uit jij reacties op dat jou eentje munt diegene zoals wil erop te klikken is prefereert bovenop Bitcoin.

Ene ander schade van deflatie is dat ie rijken reserve bevoordeeld mits strafbaar meer waard wordt.

Rijken met veel Apple effecten zijn er onder den streep zowel meer mee opgeschoten dan ik indien amateurbelegger.

Rijken kunnen nu eenmalig meer strafbaar investeren.

Ter tegemoetkoming stem ik SP.

Holy shit, MaGNeT van Fok! hier?!

Hoe gaat ie met jouw 740? :p

V50 Two.Four tijdelijk ,) Bitcoins.

Reageren

Reageer

Preview

Gerelateerde vragen

IDG maakt gewoonte van cookies wegens dit webstek juist te permitteren werken plusteken ie gewoonte daarvan te analyseren plusteken te verbeteren. IDG plusteken derde partijen verzamelen via cookies inlichting overheen uw visite aan dit webstek plusteken overheen uw persoonlijke interesses, onder meer wegens advertenties aan te schreden aan uw interesses. Klik hier voordat onzerzijds privacy- plus cookiebeleid. Om op akkoord te klikken of ingevolge gewoonte te blijven maken van dit webstek verstrekken u aan akkoord te zijn met ie gewoonte van cookies.

Related movie: BBT Gig Ten: 6x R9 280x TOXIC Mining Equipment! Overheen Four.6 M/hash Litecoin, Dogecoin extracted!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *